Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2024 pentru o cauza draga mie

Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Din drag de oameni și din dorința sinceră de a aduce o schimbare pozitivă în comunitatea noastră m-am alaturat Asociației The Social Incubator unde sprijinim tinerii din medii vulnerabile, oferindu-le șanse și resurse pentru un mai bun start în viața de adult.

Acum, te invităm să te alături și tu acestei misiuni cu un gest simplu, dar profund: o donație. Fiecare contribuție contează și face posibilă continuarea proiectelor noastre și transformarea viselor în realitate pentru acei tineri.

Vino și tu pe 24 martie la Legal Half-Marathon alături de Asociației The Social Incubator, fiecare donație a voastră, fiecare like sau share ajută misiunea Asociației The Social Incubator de a aduce resurse, suport și logistica în sprijinul beneficiarilor proiectelor asociației.

Împreună putem construi un viitor mai bun și să oferim speranță acolo unde este nevoie cel mai mult. Donează acum și fii parte din schimbare!

Mulțumesc frumos!

în beneficiul

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii din medii vulnerabile să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

Te invităm să alergi pentru o viață independentă oferită #tineriideviitor la Legal Half Marathon 2024!   Credem în puterea arhitecților de fapte bune de a construi cu energia lor, o lume mai bună.  Fie că îți place să alergi sau să mergi rapid, fiecare pas reprezintă o cărămidă în construirea unei vieți independente pentru tineri. Hai să alergăm împreună și să construi

4 Donații

Mara și Betty 🐾

Felicitări pentru tot ceea ce faci! Esți minunată! La cât mai multe fapte bune! ❤️🤗
21 Mar 2024

21 Mar 2024

22 Feb 2024
Împreună putem face lucruri mărețe.
21 Feb 2024
Ramona Copil : Asociația The Social Incubator