Alerg pentru o cauză dragă mie

 

Catalin Balan Asociația The Social Incubator

51% Complete
255 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu sunt Cătălin. Prietenii îmi spun Panda. Dacă citești asta, cu siguranță poți să-mi spui și tu Panda. Pe 24 martie voi alerga pentru cei de la Asociația The Social Incubator. Deși voi parcurge o distanță de doar 3 km, o voi face cu toată căldura din suflet.

 

În ultimii… mulți ani, oamenii din asociatie au fost alături de mine și m-au susținut. M-au ajutat să cresc, să mă dezvolt și să mă schimb. Le voi fi veșnic recunoscător pentru tot sprijinul oferit, nu doar mie, ci și multor altor tineri care provin din sistemul de protecție sau din medii defavorizate.

 

Asociația ne-a ajutat pe noi - tinerii care am avut nevoie de îndrumare la început de viață. Îi ajuta pe ei - tinerii de acum care caută și ei, la rândul lor, o vorbă bună, un scop sau o cale de a-și descoperi talentele ascunse. Și nu în ultimul rând, vă ajută pe voi, să aveți în jurul vostru: oameni funcționali, oameni integrați în societate, oameni care sa nu se adauge la o listă deja atât de lungă de asistați social. 

 

Așadar, eu voi alerga, chiar dacă nu mult, vreau să cred că o voi face cu sens. Iar tu, dacă vrei, poți să mă susții și astfel să ajuti Asociația The Social Incubator să-și continue misiunea. 

 

Cu drag, Panda!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii din medii vulnerabile să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

 

Te invităm să alergi pentru o viață independentă oferită #tineriideviitor la Legal Half Marathon 2024!   Credem în puterea arhitecților de fapte bune de a construi cu energia lor, o lume mai bună.  Fie că îți place să alergi sau să mergi rapid, fiecare pas reprezintă o cărămidă în construirea unei vieți independente pentru tineri. Hai să alergăm împreună și să construi

 

5 Donații

Anonymous

75 RON
22 Mar 2024
21 Mar 2024
20 Mar 2024
30 RON
18 Mar 2024
50 RON
Go go go, Panda! Proud of you!
18 Mar 2024
Catalin Balan : Asociația The Social Incubator
Alerg pentru o cauză dragă mie