Cristian Ene - Asociația The Social Incubator

Tinerii ATSI aleargă 25 de kilometri pentru cauza care le-a schimbat destinul

Tinerii minunați de la The Social Incubator aleargă la Semimaratonul București 2017 pentru a susține șansa tuturor tinerilor defavorizați la un viitor demn și o viață independentă.

Pe 14 mai, dis-de-dimineață, Petruța, Violeta, Gelu și Cristi vor lua startul din Piața Constituției la proba de ștafetă, respectiv la cursa populară. Au ceva emoții, așa că vă rugăm să-i (și să ne) încurajați cu o donație pe pagina lor de Galantom.

Vă mulțumim! <3

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

Bravo - sunteti cu adevarat o inspiratie pentru noi toti!
12 May 2017
Mult succes, copii frumoși! <3
02 May 2017

Mariana

Sunteti minunati, copii! Felicitari si multa bafta.
02 May 2017