Cristian Ene - Asociația The Social Incubator

Tinerii ATSI aleargă 25 de kilometri pentru cauza care le-a schimbat destinul

55 RON Donatii stranse
5.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii

 

Tinerii minunați de la The Social Incubator aleargă la Semimaratonul București 2017 pentru a susține șansa tuturor tinerilor defavorizați la un viitor demn și o viață independentă.

Pe 14 mai, dis-de-dimineață, Petruța, Violeta, Gelu și Cristi vor lua startul din Piața Constituției la proba de ștafetă, respectiv la cursa populară. Au ceva emoții, așa că vă rugăm să-i (și să ne) încurajați cu o donație pe pagina lor de Galantom.

Vă mulțumim! <3


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

3 Donatii

Anonymous

10 RON
Bravo - sunteti cu adevarat o inspiratie pentru noi toti!
12 May 2017
Mult succes, copii frumoși! <3
02 May 2017

Mariana

20 RON
Sunteti minunati, copii! Felicitari si multa bafta.
02 May 2017