Alina Cruceru - Asociația The Social Incubator

De ziua mea, un cadou pentru ei

525 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii

 

După cum (puțini dintre voi) știți, pe mine mă cheamă și Andreea. Nu am făcut mare tam-tam cu asta până acum, dar anul ăsta am un motiv foarte bun să atrag atenția asupra acestui lucru. De ce? Pentru că am ales să-mi donez ziua de nume cauzei la care pun umărul de aproape doi ani: Asociația The Social Incubator.

În concluzie, nu vă cer cadouri, nu vă cer nici măcar să-mi spuneți „La mulți ani”, vă rog în schimb să faceți o donație pentru tinerii minunați pe care eu și colegii mei îi susținem în drumul către un viitor independent și demn.

 

Vă mulțumesc!

#PuneInima de #GivingTuesday pentru #TheSocialIncubator


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

8 Donatii

Un alt admirator secret

30 RON
02 Dec 2018

Adriana

50 RON
Sa ne traiesti, Andreea Alina! Multumim pentru tot!
01 Dec 2018
30 Nov 2018

Irina

150 RON
Happy Name Day, Andreea!!! :)
30 Nov 2018

Un admirator secret

150 RON
La multi ani! :*
29 Nov 2018

Anonymous

15 RON
28 Nov 2018

Mihaela

30 RON
La multi ani de fapte bune!!!!
28 Nov 2018

La Multi Ani!

50 RON
27 Nov 2018